Fruit op het werk? Begin er vandaag nog mee!

Ben jij werkzaam in een bedrijf en zou je willen dat er wat gezonder voedsel wordt genuttigd? Dan is het aan te raden om voor fruit op het werk te zorgen. Hierdoor is het mogelijk om naast alleen vette koek en chips, ook gezond te eten. Tegenwoordig staat gezond eten hoog op de beleidsagenda van allerlei ondernemingen. Wij raden dan ook om er als organisatie ook eens over na te denken. Ben je benieuwd wat de voordelen kunnen zijn van fruit op het werk? Lees dan snel verder. In dit artikel geven we je allerlei handige informatie.

Fruit heeft veel voordelen

Fruit op het werk heeft positieve gevolgen voor jouw onderneming. Naast het feit dat er in fruit natuurlijk allerlei gezonde stoffen zitten, is het ook nog eens erg lekker en gaan werknemers zich vitaler voelen. Hierdoor kan bijvoorbeeld het ziekteverzuim aanzienlijk afnemen. Daarnaast zien medewerkers dat ook jullie als bedrijf aandacht besteden aan gezond leven. Dit is niet geheel onbelangrijk om medewerkers gemotiveerd te houden. Wil je fruit op het werk? Dan hoef je hier weinig moeite voor te doen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kies voor biologisch fruit

Wanneer je op zoek bent naar fruit op het werk zijn er tegenwoordig ook bedrijven die wekelijks bij jou fruit kunnen bezorgen. Hierdoor hoeven jij en je collega’s niet naar de supermarkt om fruit te halen. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om fruit te bestellen en je collega’s dus te voorzien van fruit. Ben je benieuwd wie deze aanbieders zijn? Op internet kun je er genoeg vinden. Zoek daarom eens naar een geschikte aanbieder. Tip: wil je het direct goed doen? Kies er dan voor om enkel biologisch fruit te bestellen. Je helpt dan direct het milieu, welke onderneming wil dat nu niet?